EVENIMENTMedia

Generalul (R) Virgil Bălăceanu – Președinte AORR La Târgu Jiu | VIDEO

Asociația Ofițerilor în Rezervă din România – Sucursala Gorj a organizat Adunarea Extraordinară în data de 22 februarie 2024. Am fost deosebit de onorați de a fi prezenți la activitatea noastră președintele AORR, domnul general lt. Virgil Bălăceanu și coordonatorul Sucursalei Gorj, dl colonel Avram Iancu. De asemenea, ne-am bucurat de prezența unor oameni deosebiți, dl primar Marcel Romanescu și dl viceprimar Bejinaru Ion Bogdan, dl lt. col. Șerban Ionuț Daniel – comandant UM 01013 Târgu-Cărbunești și șeful de Stat Major al Batalionului 24 Infanterie Tg-Jiu.

Noua conducere a Sucursalei Gorj AORR, în frunte cu președintele, Cpr. rz. Vol. Cristinel Tutunaru, și-a asumat ca obiective să mențină și să dezvolte dragostea față de patrie și drapelul românesc, să atragă cât mai mulți membri, membri asociați și membri susținători, să sprijine acțiunile CMJ Gorj de recrutare a rezerviștilor militari și să participe și să sprijine activitățile administrației publice locale și ale unităților de învățământ la diverse activități organizate de către aceștia.

Împreună cu administrația locală Tg-Jiu, cu sprijinul domnului primar, vom amenaja un traseu aplicativ MApN pentru tinerii dornici de a urma o carieră militară, unde vor putea să fie instruiți și să se pregătească gratuit pentru probele sportive de admitere la instituțiile militare de învățământ.

Dl general lt. V. Bălăceanu a apreciat activitatea Sucursalei Gorj a Asociației Ofițerilor în Rezervă din România și a exprimat încrederea că activitățile desfășurate vor avea un important impact social în comunitatea gorjeană.

Evenimentul a avut loc la Școala ,,Sfântul Nicolae”, cu sprijinul vicepreședintelui AORR, dl Sulea Vasile Alin.