EVENIMENTProiectePublicitate

Paradigme educaționale este alături de românii din Ucraina! În nordul Bucovinei și sudul Basarabiei sunt cel puțin 400.000 de români!

Ajută-ne să:

– îi ajutăm pe refugiații care fug din calea războiului din Ucraina și să oferim ajutor umanitar celor care au nevoie;

– susținem identitatea românească a românilor basarabeni și bucovineni, inclusiv prin lobby politic și politici publice;

– să întărim comunitățile românești din aceste zone;

– dotăm biblioteci școlare și parohiale cu carte românească, destinată în principal elevilor și să dotăm bisericile românești cu cărți noi de cult (evanghelii, liturghiere, cărți pentru strană etc.);

– realizăm transportul cărților în localitățile din Basarabia (inclusiv Bugeac) și nordul Bucovinei;- susținem elevii și studenții români la studii, în vederea păstrării și afirmării identității lor românești;

– organizăm ateliere, conferințe, tabere și activități sociale în localitățile și parohiile românești din aceste regiuni;

– realizăm înfrățiri între localitățile, parohiile și școlile din cele două regiuni cu cele din România.

În spatele frontului, oamenii aceștia trebuie susținuți prin toate mijloacele posibile! Să le arătăm că nu i-am uitat!

Cu ajutorul dumneavoastră, Liga Studenţilor (LS IAŞI) poate ajunge la ei!

1. Puteți dona cu cardul aici: sau aici http://ligastudentilor.net/sustine-ls-iasi/

2. ori în contul nostru deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala IaşiRO 02 RZBR 0000 0600 1892 5736 (RON)S.W.I.F.T.: RZBRROBUNume: Asociatia Liga Studentilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Prin revolut, folosind tagul @ligastudentilor sau linkul http://revolut.me/ligastudentilor ori la nr. de telefon +04 0788.388.488cu mențiunea „români Ucraina”Vă mulțumim!

Mulțumim tuturor parohiilor și persoanelor care ne-au ajutat până acum în demersurile noastre! Dacă ești preot, poți organiza o colectă în parohie.

Dacă ești antreprenor, ne poți ajuta cu o donație deductibilă. Dacă ești angajat, organizează o colectă alături de colegii tăi!

  • Dacă poți să ne ajuți și altfel sau să susții campania, contactează-ne: 0735.198.851 – Raluca; sau
  • Asociația „Paradigme educaționale”: Cont IBAN: RO07BACX0000000831985002 UNICREDIT TIRIAC – cu mențiunea: “români din Ucraina”.