Coaliția pentru CulturăEVENIMENT

O nouă echipă redacțională pentru MAGAZIN CRITIC!

Astăzi, EEF l-a numit în funcția de director general al publicației MAGAZIN CRITIC, pe domnul Fandel Mihai, după ce în urmă cu doar câteva zile, organizația noastră i-a ales pentru un mandat de 2 ani pe Alexandru-Eusebiu Ciobanu – director marketing și pe Lăcrimioara Iva – redactor-șef.

Celebrul jurnalist, Fandel Mihai, este printre primii colaboratori ai publicației, semnând în trecut zeci de articole pentru ziarul nostru online. În prezent este membru în organizația EEF și desemnat să conducă modesta, dar devotata noastră redacție, pentru o perioadă de 2 ani cu o eventuală prelungire. De asemenea, domnia sa este împuternicit să înființeze o sucursală EEF în Municipiul Iași pe parcursul acestui an calendaristic.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, text

Alexandru-Eusebiu Ciobanu este un celebru poet și administrator a mai multor publicații de cultură, recomandat de doamna Lăcrimioara Iva, membru al Uniunii Scriitorilor din România și printre cei mai premiați români ai noștri din diaspora în domeniul culturii. Reamintim că doamna este și președinte EEF-Sardinia, începând cu 7.10.2019, având cea mai impresionantă activitate a organizației noastre pe anul 2020.