EVENIMENTProiecte

Micii poştaşi în acţiune!

  Preşcolarii de grupă mijlocie de la Grădiniţa cu P.P. nr.1 Tg-Jiu, sub îndrumarea doamnelor educatoare Vlădoiu Sanda Antonela şi Cioabă Cristina, alături de doamna director Burci Elena Claudia, au vizitat astăzi, 22.11.2019, Oficiul Poştal Nr.1, Tg-Jiu, cu ocazia desfăşurării celei de-a doua activităţi din cadrul proiectului de parteneriat educaţional, la nivel naţional, “Poşta prin ochi de copil – My Postalcard”. Proiectul a fost iniţiat în luna aprilie 2019, axându-se pe o colaborare grădiniţă-şcoală-Poşta Română şi pe o educaţie antreprenorială eficientă, încă de la cele mai mici vârste.

În Oficiului Poştal Nr. 1, Tg-Jiu,  preşcolarii au fost întâmpinaţi de către doamna director a Oficiului Judeţean de Poştă Gorj, Liliana Popescu, de Preşedinte SLPR, Radu Bălan şi de agentul de vânzări, Vlădoiu Adrian, cel care a şi coordonat activitatea alături de doamnele educatoare.

În timpul vizitei, copiii au fost familiarizaţi cu specificul activităţii poştale, respectiv: trimiteri de corespondenţă, coletărie internă şi externă, poşta rapidă, servicii de marketing şi publicitate, servicii financiare (încasări facturi utilităţi, trimiteri de bani), etc.

Bucuria nemărginită se citea pe chipul copiilor pentru că au putut să transmită un gând frumos părinţilor printr-o felicitare confecţionată în grădiniţă şi împlicuită într-o scrisoare, timbrată şi predată lucrătoruluui poştal pentru a fi expediată destinatarului (părinţii). Preşcolarii curioşi au învăţat că la orice Oficiu poştal pot trimite/expedia o felicitare, un plic sau un colet celor dragi.  La finalul activităţii copiii au primit caiete şi pixuri personalizate din partea Departamentului de Marketing din cadrul CN Poşta Română SA.

Aşteptăm cu nerăbdare următoarea activitate din cadrul proiectului ce va avea loc în luna decembrie cu ocazia Sărbătorii Crăciunului.