EVENIMENTProiecte

Exclusiv: MAKE A GIFT TO CHILDREN IN NEED / FĂ UN CADOU UNUI COPIL ÎN NEVOIE !

  MAKE A GIFT TO CHILDREN IN NEED ( FĂ UN CADOU UNUI COPIL ÎN NEVOIE) – este un proiect inițiat de Euro Education Federation și vine în ajutorul copiilor aflață în nevoi sociale, educaționale, economice, familiale, etnice sau de altă natură.

Dacă deschidem bine ochii o să găsim la fiecare colț de stradă un copil sau adolescent singur, flămând, înfrigurat și părăsit. Nu salvăm lumea cu un cadou, dar vom învăța, în timp, să ne gândim la ceea ce avem și nu le ceea ce ne mai dorim. Vom învăța să prețuim perna pe care ne odihnim capul seara sau pe fularul de la gât. Vom învăța să râdem vieții în față și să apucăm cu amândouă mâinile de viitorul nostru, știind ca vitorul este în acești copii sau adulți pe care dacă îi părăsim acum, se pot pierde pentru totdeauna. Campania durează neîncetat pe toata durata unui an calendaristic.

Darurile sau cadourile se strând la primul centru de colectare din Târgu Jiu:

Adresa: Federația Euro Education, Str. Ecaterina Teodoroiu, Bl. 4, Sc. 2, Ap. 16, Mun. Târgu-Jiu, Jud. Gorj.

  • e-mail: magazincritic2007@yahoo.com
  • Tel: 0760987321 / 0728353441

Donaţii: Federația Euro EducationCont IBAN: RO21BACX0000000907184000 UNICREDIT 

PS. Dar din dar se face raiul spune zicala și eu zic cadou din cadou se schimbă realitatea unui copil sărman, în prag de sărbatoare,  Învierea Domnului, sau Nașterea Domnului.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook