Coaliția pentru CulturăEVENIMENTProiecte

Echipa noastră vă invită la programul Naţional Catehetic “Rugăciunea în viaţa mea”!

Concursul este organizat anual de Patriarhia Română prin Sectorul teologic-educațional și Biroul de catehizare a tineretului, în parteneriat cu Ministerul Educației. Scopul acestei ediții este să cultive relaţia de comuniune a omului cu Dumnezeu şi cu aproapele prin rugăciune, accentuând rolul şi necesitatea acesteia în viaţa Bisericii şi a credincioşilor. El “se adresează copiilor din grupurile catehetice ale parohiilor din țară și din diaspora românească, înscrise în Programul Național Catehetic Hristos împărtășit copiilor, preoților coordonatori de grup catehetic, profesorilor de Religie și altor educatori creștini.” Își propune să cultive relaţia de comuniune a omului cu Dumnezeu şi cu aproapele prin rugăciune, accentuând rolul şi necesitatea acesteia în viaţa Bisericii şi a credincioşilor, transmite Basilica.ro.

  • Vezi calendarul concursului, exemple de activități, idei privind realizarea proiectului, dar și alte detalii în conceptul concursului.
Parohia Izvorul Tamaduirii

Până la această dată s-au înscris și participat la activitățile catehetice 7 copii din Parohia “Izvorul Tămăduirii”, Târgu Jiu, coordonați de pr. prof. Ionel Cioabă și sprijinit de echipa Federației Euro Education, reprezentată de d-l Radu Buțu, președinte al Asociației Down Art Therapy.