EVENIMENTProiectePublicitate

Primul club de șah afiliat la EURO EDUCATION FEDERATION! AS Club de Șah “Tinerii Spartani” este a 27-a echipă din România!

EDUCATION FEDERATION. Reamintim că din anul 2016 acest proiect a devenit unul internațional după afilierea a zece instituții non-guvernamentale din afara granițelor țării. Din conducerea clubului fac parte Roșca Gheorghe Claudiu, Roșca Mihai Alexandru și Maghiar Manuela. Este a 27-a echipă a federației din țară și al 39-lea punct de lucru al echipei noastre manageriale. 

În numele echipei noastre, vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile.

Foto: AS Club de Șah Tinerii Spartani

Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 05.11.2021, AS Club de Șah Tinerii Spartani va beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației și de a participa la toate proiectele federației. În nădejdea unui viitor cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!