EVENIMENTPublicitate

„Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România” are acum un site oficial!

La începutul lunii septembrie, anunțam că Federația EURO EDUCATION a înființat un nou centru administrativ la Iași. Este al optulea centru EEF după cele din Craiova, Suceava, Târgu-Jiu, Oradea, București, Dr. Tr. Severin și Terranova Da Sibari. Noul centrul administrativ din Iași, EEF – Regiunea Moldova, va fi reprezentant de Fandel Mihai și a devenit începând din 4.09.2020, capitală a Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România. Liderul de la Iași este primul președinte oficial al acestei agenții de presă EEF.

Reamintim că acest departament a fost înființat în luna august 2019 din nevoia de a crea o echipă de jurnaliști români, fie debutanți, fie cu experiență, care au fost marginalizați sau chiar eliminați din organizațiile media existente în România.

În articolul 10 din STAUTUL “UNIUNII JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA” (UJIR), se precizează că „jurnaliştii independenți ce nu sunt membrii organizației, vor putea depune o declaraţie de acceptare a prevederilor acestuia la secretariatul UNIUNII JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA”. De asemenea, acest proiect „este deschis spre aderare tuturor organizaţiilor profesionale, patronale şi sindicale ale jurnaliştilor ce nu au participat la elaborarea lui, dar care se regăsesc în prevederile acestuia.”

Înscrieri aici