EVENIMENTMedia

Federația „Euro Education” lansează campania marilor oferte!

  Federația „Euro Education” lansează un program exclusiv afiliaților și membrilor acesteia. De acestă ofertă vor beneficia și primii afiliați începând cu luna aprilie până la sfârșitul lunii decembrie 2017, astfel:

  • oferirea gratuită din partea editurii noastre a ISBN-ului cu descrierea CIP a Bibliotecii Naționale a României pentru toți membrii,
  • implicarea fără obligații în primele noastre proiecte pe anul acesta,
  • publicitate gratuită pentru toate activitățile organizației pe trei dintre site-urile noastre de știri.

e-mail: cdi7910@yahoo.com

 catalinp11@yahoo.com

 telefon: 0760987321 / 072835344

Inspirată de oferta generoasă a Federației Euro Education, vin și eu cu patru oferte:

  1. proiectele au nevoie de proiectiști, de echipă! E fascinant să poți elabora tu toate proiectele la care gândești, dar și mai fascinant este când ai oameni cu care să le proiectezi, să le implementezi și să le derulezi. Aceste lucruri se învață. Dacă ați identificat o problemă ce poate fi rezolvată printr-un proiect și nu știți cum să completați formularul, vă depășește limbajul, limba străină, formulele complicate, calculul bugetului, și alte marunțișuri plicticoase care compun un proiect, vă aștept să învățăm împreună cum să le rezolvăm.
  2. avem editură, primiți ISBN, ați vrea să scrieți o carte și nu știți cum, contactați-mă!
  3. avem nevoie de corectori pentru Limba Română, pentru editură, pentru ziar, contactați-mă pentru o probă.
  4. avem nevoie de redactori ce cunosc limbi străine precum: franceză, engleză, italiană, spaniolă, pentru traduceri de articole despre România din presa internațională, și traduceri de specialitate.

e-mail: catalinanikolin@yahoo.com